JJ HORSES

Jørgentvedt Gård
Trøgstadveien 291
1850 Mysen

Phone: 0047 91867591

Del denne siden:
 
 

  • Plakat til utskrift finner du HER>>
    (6 MB)
 

PRESSEMELDING:
LANDSCHAMPIONAT I DRESSUR FOR UNGHESTER 3-7 ÅR

Det vil i år som i fjor bli arrangert landschampionat i dressur for unghester. Tilbudet i år vil bli bedre og bredere enn i fjor, og er en realitet takket være godt samarbeid mellom flere arrangør klubber og 3 hovedsponsorer. Nes Rideklubb skal nevnes som en hoveddrivkraft i denne forbindelse. Det vil arrangeres championatsklasser for hester i alder 4-7 år, samt en uoffisiell 3-års klasse i forbindelse med landschampionats finale på Nes i august. Håpet er at landschampionatet skal utgjøre et totalt og samlet sportslig tilbud til alle som er engasjert i unghest dressur. Være seg ryttere, oppdrettere, hesteeiere og publikum. Vi ønsker å øke aktiviteten i hele landet, og vi vil i tillegg til de annonserte championatklassene være behjelpelige med sponsing av gavepremier til klubber som vil arrangere unghest klasser. Det vil stilles krav til at klubbene benytter seg av kvalifiserte unghest dommere.

 Hovedsponsorene Stall K, Tailormade Horses og JJ Horses legger i år totalt 225.000,- i potten. Midlene vil bli fordelt mellom pengepremier, gavepremier, arrangement- og dommerstøtte.  I forbindelse med lands- og elitestevner vil det bli arrangert landschampionats klasser, og det vil bli avholdt championats finale i forbindelse med elitestevne på Nes 17-18 august.  Endelig vil det avholdes en ”Super finale” i forbindelse med Oslo Horse Show i oktober. Championatsstevnet på Stall- K i juni vil også være kvalifikasjonsstevne til Falsterbo Horse Show ( Scandinavian Open )         
De to beste 5-  og 6-års ekvipasjer på Stall-K vil være direkte kvalifisert til semifinale i Scandinavian Open  6-14 juli.     
                                                                                                                                                             
Stall-K har sponset 4 års Cupen i Norge de siste 12 årene.  I 2013 vil det ikke bli en egen Stall-K's 4 års Cup, men de 3 hovedsponsorene går sammen om et nytt og komplett unghest championat.  Landschampionatet er et åpent championat, der alle er velkommen til å delta. Det er ingen forutgående innmelding, utover at man melder til det enkelte stevne eller klasse. Det er ikke kvalifikasjonskrav for å delta i championatsfinalen på Nes. De 3 beste ekvipasjene i championatsfinalen vil vinne pengepremier og hver sin ”Golden ticket ” som gir adgang til Superfinalen i forbindelse med Oslo Horse Show. Det deles også ut 1 ”Golden ticket” til beste hest i hver årsklasse på Stall-K i juni, - og det innebærer at Superfinalen under Oslo Horse Show rommer totalt plass til 4 superfinalister i hver årsklasse. I tillegg til kvalifiserte norske unghest dommere, vil det også bli lagt vekt på å engasjere utenlandsk dommerekspertise. 

All info vedrørende Landschampionatet vil om kort tid være tilgjengelig på www.landschampionatet.no  , - og der vil statutter og proposisjon være tilgjengelig innen 1 mai. Vi håper at dette tilbudet vil sette økt fokus på unghest sporten, og medføre økt oppmerksomhet fra hesteeiere, ryttere og publikum.
VELKOMMEN TIL LANDSCHAMPIONAT!

Med Vennlig Hilsen
HOVEDSPONSORENE
STALL K – TAILORMADE HORSES – JJ HORSES

LANDSCHAMPIONATS KLASSER VIL AVHOLDES PÅ FØLGENDE STEVNER:

ELLINGSRUD 11+12 mai  4,5,6,7 – års klasser  
TANUM  18-20mai     4,5,6,7 – års klasser    
STALL-K 15-16 juni  4,5,6,7 – års klasser Kvalifikasjonsstevne til Falsterbo
NES 17-18 august 4,5,6,7 – års klasser  +  uoffisiell  3-års klasse FINALE
Telenor Arena 10 okt 4,5,6,7 – års klasser  +  uoffisiell  3-års klasse SUPER  FINALE